Hem
Nyhet! AutoARK 2016

AutoARK 2016 har nu uppdaterats för att stötta senaste versionerna av AutoCAD och AutoCAD LT. Det medföljande symbolbiblioteket har dessutom blivit uppdaterat med nyaste branschstandard m.m. AutoARK 2016 kan förbeställas redan idag hos din återförsäljare. AutoARK 2016 är en komplett byggapplikation med dynamiska block som hanterar dörrar, fönster, väggar m.m. samt ett rikt biblioktek med branschsymboler.

AutoARK 2016 fungerar mot AutoCAD 2016 samt AutoCAD LT 2016, 32- eller 64-bitars version samt nya Windows 7 (Professional, Enterprise och Ultimate) och Windows 8 och 8.1.

 
AutoARK

Vad är AutoARK?

AutoARK är ett komplett projekteringsverktyg för byggbranschen och förenklar ritarbetet bland annat för arkitekter, brandingenjörer, konstruktörer och inredare. AutoARK innehåller automatisk lagerhantering, över 8 000 färdiga blocksymboler och ett flertal parameterkonstruerade symboler. Du kan dessutom skapa egna symboler.

Läs mer...
 
AutoARK Landskap

AutoARK Landskap är programmet för dig som sysslar med landskapsprojektering och kartritning. Det är en enkel och kraftfull programvara som hjälper landskapsarkitekten, markplaneraren eller arkitekten att snabbt skapa detaljrika landskapsritningar.

Läs mer...
 

Pröva redan idag!

imageLadda ner en 15-dagars komplett prov-version och se själv vad AutoARK kan göra för dig. Läs mer...